Ü

A
B
C
D
E
F
G
H
J
K
L
M
N
O
P
R
S
T
U
V-Y-Z


Aşağıda belirtilen Rüya tabirleri sözlüğüdür açıklamalar islami esaslara göre düzenlenmiştir.Rüya tabirlerinin birçok farklı yorumu mevcuttur burada gördüğünüz yorumlarda islami esaslara göre düzenlenmiştir yorum farkıda olabilir.Eğer yanlış gördüğünüz veya bildirmek istediğiniz bir konu varsa yorum bırakarak bize ulaşın

  • ÜCRET:Rüyada birisine bir iş karşılığı ücret ödemek; bir hayır işleyeceğinize, birinden iş karşılığında ücret almaksa; kazancınızın düzeleceğine işarettir. 
  • ÜNİFORMA: Üniforma ile ilgili rüyalar, saadete ve iş hayatında başarılara işarettir. ÜRPERME: Rüyada ürperdiğinizi görmek, hafif bir rahatsızlığın başlangıcı sayılır. ÜNİVERSİTE: Rüyada bir üniversitede ders veya konferansı dinlerken görülmesi, durumunun pek yakında düzeleceğine işarettir. 
  • ÜŞÜMEK: Rüyada genç bir erkeğin üşümesi; hayatta başarısına engel olan sebepleri başkalarında değil, bizzat kendisinde olduğuna, tecrübeli bir yaşta ise; eskiden yaptığı bir hatanın meydana çıkmasına, zeka ve ince düşüncesiyle bunu hal yoluna koyacağına, evli kadınlar için; hafif bir kaza atlatacağına işarettir. 
  • ÜZÜM: Rüyada görülen yaş üzüm, en güzel rızıktır, topluca mala erişilmesine, siyah üzüm sıkıntı; tasa ve hastalığa, beyaz üzüm; hayır ve şifaya işarettir. 
  • ÜTÜ: Sıcak ütü görmek, çok zeki olduğunuza, ancak zekanıza gereğinden fanla güvenip bu nedenle zarar göreceğinize; terzi ütüsü, hayırlı bir habere; herhangi birşeyi ütülemek, işlerin düzeleceğine işarettir.
  • ÜVEY: Rüyada üvey anne, baba ya da kardeş görmek, can sıkıcı bir haber alacağınıza işarettir.

*

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski