Astral Seyahat Nedir?

Astral seyahat son günlerde gündemi bir gerçektir ve henüz tespit edilmemiştir konudur. Ana hatlarıyla, vücudu terk astral ruh beşinci boyutun farklı bir boyut kabul etmektir. Bu bilinç geçişi sırasında açık ve izleri ruh bilinç bıraktı. Bu konuyla ilgili yapılan çeşitli çalışmalar, birçok örnekler karşılaşılan olmasına rağmen. Bu uyku durumundan sırasında, iki saat beş dakika arasındadır.

Konuyla ilgili araştırmaların çoğu Robert Monroe adlı bir yazar vardır. Bu devam eden araştırmada Amerika Birleşik Devletleri, Monroe Enstitüsü olarak bilinen bir kurumda devam ediyor. veya bir tam gün uyku uyku sırasında zaman çok gevşek aşırı stres ya da uyku sırasında bu durum. uyku sırasında iddiaları ruhuna göre kalpten vücudun tam ayrılmasını dalma başlar. Bu arada, geri uyandı tam anlamıyla gerçekleştirilmesi için vücut ve astral seyahat görünce ruh heycanlan kalan, kalp atışını arttı. hissettim Bazı durumlarda, böyle düşme veya hayallerini uçan olarak, ruh yaptı ve geri fiziksel eylem ile uyanmak. Yani astral seyahat ya da gerçek boyut ya da boyutlar rüya oluşabilir. her bir durumda, insan olmayan birçok örnek vardır. bu örneklerin herhangi birini görmek ise;

- New York yaşayan A.S. Nerede sınav öncesi uykusunda sınav soruları gün o bile kimse soruları inandığını söyleyerek, odasına girdi düşündüren olmak. Bu durumda sınav soruları sonra çok ilgi gördü görünüyor.

Amerika Birleşik Devletleri astral seyahat yapmak için nasıl teknikler geliştirmiştir astral seyahat geliştirilen savaş tekniklerini ortaya koydu. tekniklerin bir kaç seyahat kaplı;

1) Gevşeme: Rahat bir yatak ve seçim yapılmalıdır sessiz bir ortam. bizim yatak veya bir tablo rağmen herhangi basit bir yer konsantre gerekiyorsa. Bu tablo danışılmalıdır veya herhangi bir yerde aramayın konsantre. Sonra ilham "göğsüme ağır yukarıdaki bölüm. Benim göz kapaklarını ağırlaşıyor. Ben vücudumun tüm giderek daha ağır hissediyorum." Gözlerinizi açın cümleleri olarak 4-5- kez tekrarladıktan sonra. Ama kesinlikle durumunuzu bozabilir ve koltuk hareket ettirin. Şimdi hazır astral seyahate sensin.

2) Başvuru: Bu uygulama ihtiyacı için sakin ve rahat bir ortam olduğunu. İlk başta seyahat nerede ruhunu belirlenecektir. Burası önemli bir konumda 2 metre uzaklıkta vücudumuzdan olmalıdır. Bizler gözlerinizi kapatın şu anda biz karanlığın üzerinde yoğunlaşması gerektiğini karşıya. Sonra bir iktidarı çekmek istiyorum düşünün ve gerçekten yapmak istiyor, kimin tarafından. Vücudunuzdaki çalışmalar krizi ve kulakları zil ve kalp hızı hızlanma meydana gelecektir. Bunun korkmanıza gerek yok. Bu çok doğaldır. Eğer yendi astral seyahat yapmazsanız asla korku.

Bu şekilde yapılan harici veya iddiaları ile tehlikeli midir en astral seyahati hakkında konuşalım? sorunun cevabı;
Hiçbir deneme tehlikeli durumlarda gözlenmemiştir ya da şimdiye kadar yapılmış olması. tersine, bazı zamankinden daha ölümcül güven olabilir bir durumdur tarafından söylendi. bağ rüptürü gümüş kordon oluşur ölüm anı çağırdı. Buda ancak tehlikede kısa ölümsel düşecekti trafik kazaları, fiziksel oyunculuk, içinde. Gümüş seyahet bizim yatak bağlıdır ve hiçbir tehlike ya da ölüm var Astral baktı. Sadece ani kalp atışı, can nedeniyle hipertansif hastalarda yükselen tansiyon yan etkileri. Aynı zamanda psikolojik rahatsızlık olabilir.

*

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski