Nane-Limon Nasıl Yapılır?

Nane-Limon oldukça yaygın bir içki kışın sıcak tüketilen özellikle, halk arasında bilinen. Adından nane-limon nane anlaşılacağı gibi, limon ve su ile yaptı. Yapım aşamasında sık sık kurutulmuş nane kullanılır. Ama taze nane çok daha etkilidir



İlk olarak, bir tencere ya da 3 çay kaşığı bir mutfak 1.5 ekledi içine ofisi ile özdeş nane kuru; ama 2 çay kaşığı ile idealdir. limon 1 Sonra yarısı mümkün olduğunca küçük parçalara ayrılır. Örneğin, yarım limon 6-7 bölüme ayrılabilir. Bu parçaya ayrılmış pot zaten eklendi nane eklenir. kap, limon ve önemli nokta kabuk içine yerleştirilir ki burada, tabii ki, bu önceden yıkanmalıdır. Son olarak, suyun 300 ila 350 ml (1.5 bardak) bir kap ilave edildi ve geri akışa kadar ısıtıldı. ocakta kaynayan sonra kısık ateşte 3-5 dakika arasında tutulur. filtre tarafından filtre ücret, tüketilen su bardağı. Eğer kullanmak istiyorsanız, bir ortamda taze nane nane kuru 1,5 ila 3 çay kaşığı büyüklüğünde yerine 8-12 taze nane yerine kuru nane yaprakları da kullanabilirsiniz. Daha keskin koku ve keskin bir tat alırsınız.

Nane-limon çayı ve şeker küçük bir miktar atılabilir. Bunun yanı sıra, hastalıktan korunmak için kış bal halinde çay 1 çay kaşığı ilave edildi ve karıştırıldı. Yanı sıra, özellikle 1/4 çay kaşığı karabiber ilave edilebilir. Biber tat açısından çok iyi sonuçlar verir, ancak vücut direncini size güç verir ve güçlendirir olabilir.

4729_2N ana-Limon kesinlikle sıcak, anlık önceden yapılmış veya soğuk nane-limon çayı tüketilmesi etkisi çok fazla olacak. aşağıdaki gibi nane-limon çayı faydaları ile bilinen ve bilinmeyen özellikleri şöyle özetlenebilir:

- Nane-limon en önemli özelliği iyi soğuk değil.
- Güç veri zihni açar ve kilo tüketilebilir.
- Cilt için iyi bir antiseptik sindirim, yardımcı olur.
- Bu, zihinsel yorgunluğu alır mide yatıştırır.
- Bu C vitamini yüksek miktarda içerir

sabırlı olmayı beklemeyin, nane-limon çayı kısa sürede hazırlanacak, soğuktan korunmuş hastalıktan haftada 2-3 bardak, tüketmek ...

*

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski