Milli Obüs: Fırtına T-155 (Kundağı Motorlu Obüs

Basit bir tankı aslında Türk mühendis ve Güney Kore'nin mobil obüs top işbirliğidir benzer uzun namlulu zırhlı araç görüntüleyin.

Sıradan obüs ağır ve zor arazi hareketliliği oldukça düşüktür. Başka bir araba anlamına ile katlanmış aktarılacak noktaya gitmek için hazır olmalıdır. Bu durumda obüs Fırtına tamamen düzeldi ve rahat herhangi bir ortamda kullanılmak üzere sağlanan arazi tanklarına geçirilebilir. gelişmiş iletişim sistemleri, sıradan obüsler gibi bir top sistemi dışında, 9600 frekans atlamalı telsiz elektronik harp sistemi ile daha güvenilir ve hareket haline gelmiştir. o tek başına topçu ekibinin onlarca yapabilirsiniz hasar sınıfının en iyi arasına yerleşmek başarmıştır.

obüsün otofırt, süspansiyon ünitesi yolda esnek ve dayanıklı tekerlekler yardımıyla bir hareket kazandı. Bu 1 dakika içinde 8 çekim yapabilirsiniz. İstenilen hedeflere ulaşmak ve tekrar pozisyon çekim dönebilirsiniz 15 saniye içinde davayı taşımak için ilk topu diğer top namlu içinde kullanılabilir hale gelmiştir.

çekim; Yangın kontrol sistemi her atış sonuçları hızlı bir şekilde aktarılır ve daha raporlar hazırlanmaktadır ile desteklenmektedir. Genel olarak, sayısal sistemler Aselsan tarafından geliştirilen sistemlerin oluşmaktadır. hızlı hareket etmek acil tehlike, tehlikeler farkındalık sistemleri tarafından desteklenmektedir.

obüs Atalet Seyrüsefer Sistemi; azimut 0.3 mil ile (Ataletsel Seyrüsefer Sistemi), nihayet pozisyonel 17.5 metre koordinatları ve 10 metre yükseklik konumsal doğruluğu bulabilirsiniz. Bu sistemler tek başına obüs pili yapılan işi yapmak için 3 birim tarafından çekim dışında aynı hedeflere 3 ardışık konuşlandırılmış ve sağlamak ağır tahribatlara yere düşmek özellikleri getirilir. fırtına gibi 40 kilometre etkili menzili 8-25 kilometre çok net sonuçlar alabilir. En 155 milimetre mermi NATO standartları sorunların her türlü kullanabilirsiniz. otomatik olarak namluyu dolduracak bir vakum sistemine sahip topları ve ateşleme sistemi yeteneğine sahiptir.

Zırhlı 47 ton, 12 metre, boyu 3.5 metre genişliğinde ve 3.43 metre yüksekliğinde. 5 kişilik ekip komutanı, bir sürücü, bir atıcı, bir topçu yardımcısı ve bir dolgu maddesi içerir. işletmede 12.7 mm makinalı tüfek 100hp dizel motor bir yapı uygun ve modernize olması gibi çalışmaktadır.geliştir, 66 mph, 480 km aralığını ulaşabilir.

*

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski