Evinizdeki Karıncalara Kesin Çözüm

Sen çok basit bir yöntem ile evinizde karıncalar kurtulabilirsiniz. İlaç sadece geçici bir yöntemdir ve sadece bu şekilde karıncalar öldürecek, ama ertesi gün tekrar gelmek için geçmişin olmazs karıncalar önünde sonra bile 3-4 saat. senin bitiremezs karıncalar öldürme unutmayın ve tekrar ve tekrar gelmeye devam edin. Bunun çok basit bir yöntem bulabilirsiniz.

Kesinlikle ilk bu almak gerekir gıda açığı önlemleri tutmak için dikkatli olmak gerekir. Karıncalar onlar damla ve bir reçel ya da karınca istilası birinin bir köşede duran bal veya şeker ya da ekmek kırıntısı var yeterli bir neden koku, çok iyi. Bu önlemleri alarak başlamalıdır.

Nasıl Etkili üzerine nane karıncalar dışarı Oluyor?

Evinizde karıncalar Nihai Çözüm

biz Nane kokusu karıncalar gibi bir koku koku ve kesinlikle uzak dur ne kadar güzel ve ferahlatıcı nefret. nane ihtiyacı kokusu ile çok basit bu küçük canavarlar kurtulmak için yapmak.

taze nane bir grup ile bir havanda ilk ezmek. Yoksa Rondo geçirerek yapabilirsiniz. Bu bulamaç 3-4 kez olsun ve topaklar kılan bir tülbent ya da kağıt havlu konur. Ardından, elinizi kaldırın ve hangi elinizde ve ovmak jiroskop karıncalar delikleri ve büyük olasılıkla olabilir deliklerinin içine suyu sıkma.

Çok kısa bir süre içinde Karıncalar koku ve kullandıkları kadar gelen delik etkisi kaçmak için. 2-3 gün kadar devam edecek sürücü ve yürürlüğe girecek alanlarda nane kokusu. Tabii ki, bu koku ebedi değildir ve aynı işlemi tekrarlayın yok karıncalar gelmeye devam edecektir. Sabırla aynı işlem 2-3 günde on ya da on beş gün boyunca devam ediyor. Karıncalar ve onlar geri onlar kokusu ile karşılaşacaksınız tüm yol gitmek ve size on gün kadar bu uygulama devam uzun bir yol kullanır. Bir süre sonra artık bu yolları değişecek ve dışarı başka yollar arayacaktır. Sen onlar da ev kesin ve kati olacak terk edemez anlayacaktır o noktadan itibaren tüm olası çıkış noktaları için başvuruda nane kokusu. Ayrıca öldürmek zorunda ve bu yüzden bu küçük yaratıklar olacak ve hiçbir ilaç evinizden uzak karıncalar tutun yöntemleri kullanarak olmadan tam orada.

nane, bazı böcekler böyle sevmiyorum bir karınca değil, sadece aroma kokusu. Bunlar, aynı yöntemi uygulayabilirsiniz ve ayrıca bu böceklerin kurtulabilirsiniz. Yukarıda belirtildiği gibi, sadece temelde var uygulamanın on ya da on beş gün ile sorunu çözecektir.

*

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski